Відомий в Україні та за її межами рівненський фотохудожник Олександр Харват започаткував унікальний для Рівненщини конкурс репортерської фотографії «Рівне-2016. День за днем», інформаційним спонсором якого є газета «Голос України». Його мета — створити якісний фотолітопис подій року. До участі в конкурсі Олександр Харват запросив місцевих та іногородніх фотографів, а також ще нерозкриті таланти. Впродовж року вони можуть надсилати за цим посиланням http://rіvneday.ukrfoto.org/ свої роботи, на яких мають бути основні, вагомі події, особи, примхи природи тощо, одне слово, те, що автори вважають важливим у житті Рівного та Рівненської області.

 


А Рівненщина сьогодні, як ніколи, насичена різними подіями, тому для фотографів є теми для «фотополювань», засвідчили перші квартальні підсумки конкурсу. Відібрано світлини семи авторів. Оскільки конкурс триватиме до кінця року, то у любителів фотографії є ще час долучитися до нього. Тим паче що партнер проекту — магазин «Фокус» — підготував для переможців дуже гарні призи.


До речі, в рамках проекту організовуються майстер-класи, зустрічі з фотохудожниками, відомими журналістами. Перед учасниками конкурсу вже виступили київський фотохудожник Андрій Котлярчук, який одночасно презентував у Рівному свою фотовиставку про учасників АТО «Добровольці», тележурналіст Руслан Ярмолюк, який готує сюжети з гарячих точок.


Рівне.