Овни. Ви зможете розвернутися, проявити активність у справах і здійснити те, що планували раніше. Усе налагодиться, і ви заживете повним життям. У сім’ї на вас чекає гармонія і затишок.

Тельці. Зверніть свій погляд на себе, точніше — на свій внутрішній світ. Тільки в гармонії із собою можна дійти правильного рішення й визначити кращий спосіб дії.

Близнюки. Цей тиждень буде насичений зустрічами з друзями, родичами, знайомими, колегами. Ви налагодите багато корисних знайомств із перспективою на майбутнє.

Раки. Ви будете душею компанії, у центрі загальної уваги, випромінюючи радість і оптимізм. Взаєморозуміння при спілкуванні дасть вам змогу вирішити потрібні питання — не проґавте такий шанс.

Леви. З початку тижня ви відчуєте заряд бадьорості й ділової активності. А на обрії у вас переговори й збори, але саме вони й будуть дуже вдалими і прибутковими.

Діви. Усе повністю залежить від ваших дій, саме в руки нічого не піде. Якщо ви точно знаєте, чого прагнете, та ще й проявите працьовитість і наполегливість, то ви обов’язково досягнете свого.

Терези. Ваші нові ідеї добре сприймуть і оцінять належним чином і вдома, і на роботі. Фінансове становище буде стійким, тому можете дозволити собі потрібні покупки.

Скорпіони. Успіх у справах і прибуток цього тижня вам забезпечено. Розділіть їх із близькою людиною, яка поділяє ваші погляди на світ і підтримує у важку хвилину.

Стрільці. Ви робите все як треба. Ваша впевненість у собі у поєднанні з гарною енергетикою дадуть вам змогу вирішити всі необхідні справи.

Козероги. Розслабтеся — це тиждень спокою й відпочинку. Ні, зовсім без справ ви не залишитеся, але всі вони приноситимуть радість. Навіть від звичайної роботи ви зможете отримати задоволення.

Водолії. Цей тиждень дуже сприятливий для розвитку й гармонізації стосунків, побудови планів на майбутнє. Тому приділіть час особистому життю, доки цьому сприяє доля.

Риби. Намагайтеся не проявляти різкість до оточуючих. Проводьте більше часу наодинці, почитайте улюблену книгу чи перегляньте фільм, який сподобався. Це надихне на нові справи.