Із Праги в Одесу буде пряме авіасполучення. Як поінформували під час спільної прес-конференції представники чеської авіакомпанії та Міжнародного аеропорту «Одеса», рейси з Південної Пальміри зручно стикуватимуться з іншими рейсами маршрутної мережі перевізника. Окремо чеські партнери зазначили, що розраховують на істотний пасажиропотік в Одесу із країн Західної Європи.


«Одеса стає затребуваним туристичним центром, тому відкриття рейсів у це місто є гордістю для авіакомпанії Czech Aіrlіnes. Завдяки своєму розташуванню на узбережжі Чорного моря, унікальній атмосфері, постійному розвитку й модернізації, місто сьогодні може багато чого запропонувати туристам із Європи. Ми твердо переконані, що наш новий маршрут сприятиме розвитку туризму і з чеського, і з українського боку», — зазначив директор з комерційної діяльності та маркетингу Czech Aіrlіnes Ян Тот.

 

Одеська область.

 


На знімку: директор ТОВ «Міжнародний аеропорт «Одеса» Віталій Портянко (ліворуч) і директор з комерційній діяльності та маркетингу Czech Aіrlіnes Ян Тот.


Фото надано одеським аеропортом.