Під такою назвою у Краматорську в неділю відбувся патріотичний марш, який зібрав майже тисячу учасників. Дату проведення обрали не випадково. Рівно два роки тому, коли місто вже було захоплене незаконними збройними формуваннями, українські патріоти з національними прапорами вийшли на мирний мітинг із гаслом «Краматорськ — це Україна!». Так мешканці висловили свій протест проти озброєних сепаратистів.

На акцію в неділю учасники прийшли із українською символікою, багато хто був одягнений у вишиванки. Разом із місцевими активістами центральними вулицями пройшли військові, які служать у зоні АТО. У колонах було багато дітей, молоді. «Дякуючи вам і таким як ви, Україна була, є і буде. Два роки тому ви довели, що Краматорськ і Донецьк, весь Донбас — це Україна. Прийде час, і Донбас буде вільним», — сказав, звертаючись до присутніх, виконуючий обов’язки заступника голови Донецької обласної державної адміністрації Ігор Стокоз.

По закінченню ходи на площі Миру для громадськості виступили духовий оркестр Харківського університету повітряних сил та київський гурт «Тінь сонця».

Фото прес-служби Донецької обласної державної адміністрації.