У Лубенській галереї образотворчого мистецтва, що на Полтавщині, відкрили виставку художніх фотографій «Дивовижний світ Макро». На ній свої світлини представила вимушена переселенка з Донбасу Тамара Коренєва.
Вона зафіксувала рідкісної краси миттєвості з життя метеликів, квітів та інших Божих створінь, працюючи у надзвичайно складній техніці макрозйомки, що максимально наближає об’єкти-«моделі» до глядача. Дехто навіть не вірить, що авторці, програмісту за фахом, не довелося «домальовувати» таку дивовижу за допомогою технічних спецефектів.
Не менше вражає і доля експонатів виставки. За словами пані Тамари, два роки тому вона підготувала їх до показу в одному з найбільших кінотеатрів Донецька. Тоді, перед Великоднем, хотілося подарувати землякам позитивні емоції. Та після того, як на Донбасі фактично почалася війна, було вже не до споглядань зупиненої фотооб’єктивом краси. 
 Одна з її подруг, з якою познайомилася в соціальній мережі, мешкає на Полтавщині, неподалік Лубен. Вона і запросила пані Тамару в гості. Її виставка викликала щире захоплення лубенців та гостей давнього міста над Сулою.

Полтавська область.