Овни. Тиждень буде сприятливим буквально у всіх сферах. На роботі ви зможете проявити себе з кращого боку, показати свої ділові якості й заслужити повагу колег.

Тельці. Не пасуйте перед труднощами — у вас буде достатньо сил, щоб їх подолати. До кінця тижня вас супроводжуватимуть гармонія й радість.

Близнюки. Ви можете сміливо довіряти інтуїції у всьому, що стосується фінансових питань. Плануйте зустрічі з діловими партнерами. Імовірні грошові надходження.

Раки. Ви самі творець свого щастя, і цей тиждень кращий доказ цього. Дійте розумно й обдумано. Ваше матеріальне становище почне поліпшуватися, а особисте життя налагодиться.

Леви. Настав час взяти себе в руки, переглянути свою життєву позицію й підхід до проблем. Приплив сил дасть вам змогу довести розпочаті справи до кінця.

Діви. На вас чекає успіх у романтичній сфері. Ви станете значно привабливіші для інших людей, які буквально потягнуться до вас. Це час пізнання і розгадок таємниць.

Терези. Тиждень вдасться досить насиченим. Цікаві події будуть не тільки на роботі й у сім’ї, вони зачеплять усі сфери вашого життя. З’явиться можливість досягти давньої мети.

Скорпіони. Настрій буде весняним, святковим, але вам слід зайнятися справами, тому що вони потребують вашої уваги, не можна пускати все на самоплив, хоча й дуже хочеться.

Стрільці. У вас почнуть з’являтися різні ідеї про те, як поліпшити своє становище у тій чи іншій сфері. Ви зможете переробити всі свої справи й вирішити багато важливих питань.

Козероги. Насамперед вирішіть поточні справи, те, що необхідно зробити, і тоді відпочинок у приємній компанії друзів удасться на славу. Пам’ятайте: добре діло утіха, коли ділу не поміха.

Водолії. Цей тиждень присвятіть робочим справам, які не будуть обтяжливими для вас. Вам доведеться вирішити кілька цікавих питань, впорядкувати документи.

Риби. Ви відчуватимете приплив енергії, ваша діяльність активізується. Насамперед це добре позначиться на роботі. Можливі фінансові надходження чи подарунки.