У місті Синельниковому, що на Дніпропетровщині, сталася мерзенна подія. Збоченець знущався з восьмирічної дівчинки на очах її молодшої сестри. Про це 18 березня повідомили деякі ЗМІ з посиланням на сайт vovremya. dp. ua.

Автори матеріалів стверджують: мати дитини, яка повернулася додому, застала страшну картину. Над її донькою знущалася людина, яку вона давно знала й довіряла їй.

— Поламав життя моїй дитині. Я не хочу говорити. Я хочу, щоб його покарали по заслугах, — розповіла вона. — Я не очікувала, що людина, яка допомагала мені, возила моїх дітей у школу, відгукувалася на перше прохання, може так вчинити.

Як повідомляє видання, зараз в обох дітей сильна психологічна травма. Дівчинку, над якою знущався нелюд, із тяжкими травмами привезли до обласної дитячої лікарні.

— Лікарі занепокоєні її здоров’ям, тим, що в неї психіка порушена, вона ховається за унітаз, під раковиною, — наводять слова бабусі дівчинки. — Боїться, коли до неї підходить чоловік.

Обвинувачуваного в злочині в місцевій міліції бачать не вперше — той мав умовне покарання. Журналісти видання вважають, що чоловік ще може відкупитися від в’язниці. Посилаючись на слідчого Синельниківського міськвідділу міліції, вони заявляють, що його «можуть відпустити під заставу в 24 тисячі гривень».

Офіційних заяв правоохоронних органів не надійшло. Як розповів кореспондентові «Голосу України» керівник прес-служби ГУ МВС України в області Олексій Щербатов, це мало сталося кілька тижнів назад.

— Факт зґвалтування поки що не підтверджено, — зазначив він. — Синельниківським міськвідділом міліції проводиться досудове слідство. Займається і прокуратура. Підозрюваного заарештовано.

В обласній прокуратурі «Голосу України» повідомили, що інформацію стосовно справи нададуть не раніше, ніж саму справу буде передано до суду.

 

Дніпропетровська область.