На Луганщині у прифронтових селищах продовжує перебувати група волонтерів із Рівненщини. Їх супроводжують офіцери групи цивільно-військового співробітництва оперативно-тактичного угруповання "Луганськ" (на знімку).

 

Фото надане прес-офіцером Дмитром ГОРБУНОВИМ.

 

-- Ми уже вдруге на Луганщині. Минулого разу об'їхали майже всі місця біля лінії розмежування і дізналися, чого найперше потребують місцеві мешканці. Тому не обмежуємося звичайною "гуманітаркою", а на декількох машинах привезли побутову техніку, меблі, дитячий одяг, посуд тощо, а нашим воїнам передали сотні дитячих малюнків і плакатів до Великодня, -- каже старший волонтерської групи Микола САЛЬЧУК.

 

 

Гірській обласній спеціалізованій школі-інтернату для дітей з особливими потребами волонтери та військовослужбовці передали дитячі речі, каструлі, посуд та засоби індивідуальної гігієни, а для вихованців Кримської школи, крім гуманітарної допомоги, -- холодильник, телевізори та іншу побутову техніку.

 

В усіх населених пунктах Микола Сальчук, який є заступником голови Рівненської РДА, зустрічався зі своїми колегами -- керівництвом місцевих органів самоврядування і обговорював питання щодо налагодження співпраці між двома регіонами.

 

Волонтерський "десант" побуває ще й у Попасній, Новотошківці та Старобільську.

 

Олександра ЮРКОВА.

 

Рівне.

 

Голос України