П’ять тисяч пасок до Великодня передав волонтерам та благодійним організаціям, які повезуть ці гостинці в різні куточки Донбасу, благодійний фонд народного депутата Станіслава Березкіна «Добротвір».

«Другий рік поспіль ми закуповуємо паски та передаємо їх волонтерським організаціям, кіровоградським військовим, які перебувають на передовій, родинам, в яких виховують дітей-інвалідів. Усім тим, кому великодні гостинці принесуть радість», — розповів директор благодійного фонду Андрій Малик.

Цьогоріч «Добротвір» передав великодні паски волонтерам Кіровограда, в Компаніївський, Бобринецький, Добровеличківський, Новоукраїнський та інші райони області. У Компаніївці святкову передачу зустрічав селищний голова Олександр Маслюков. Частину гостинців минулої неділі вже відправили в Авдіївку та Мар’їнку Донецької області. Їх освятив настоятель Бобринецького Свято-Миколаївського храму УПЦ КП, обласний благочинний митрофорний протоієрей отець Юрій, а повіз волонтер з Бобринця Анатолій Лінник.

«Завдяки благодійному фонду «Добротвір» та безпосередньо народному депутату України Станіславу Березкіну ми отримали 1500 пасок та м’ясо, яке переробили на ковбаси, шашлики, м’ясні рулети. Хочемо побалувати наших хлопців на передовій, передати їм частину домашнього тепла, щоб вони розуміли, що ми їх пам’ятаємо, що ми разом із ними, — зауважила координатор ГО «Серця матерів Кіровоградщини» Інна Колпак. — Нам також дуже допомогли дітки, учні кіровоградських шкіл №№ 1, 8, 20, 22 та 26, які принесли для бійців святкові подарунки, різні смаколики та все, що потрібно хлопцям для гігієни. Великодні гостинці поїдуть до Авдіївки, де служать наші хлопці. Поїхала машина й на Волноваху в 13-ту, 14-ту та 72-гу бригади. А також до Костянтинівки, Артемівська. Тобто туди, де сьогодні найгарячіше»...

Щоб хлопцям воювалось легше, в тилу про них дбають сотні, тисячі земляків. Серед них — Оксана Аветисян, Олена Шпілівенко, Тетяна Бородіна, Олена Медведовська, Лілія Козак, Наталія Заєць, Микола Горгуленко, Наталія Міщенко, Інна Черкашина, Оксана Червона, Сергій Марченко та багато-багато інших небайдужих, добрих, щирих людей.

Кіровоград.

 

 

Гостинці для військових готують до транспортування активісти громадської організації «Серця матерів Кіровоградщини».

Фото Дмитра ВАСИЛЬЄВА.