У Полтаві з проникаючим пораненням грудної клітки до лікарні потрапив виконавчий директор філії НТКУ — регіональної дирекції «Лтава» (донедавна — обласна Державна телерадіокомпанія) Євген Лопушинський.


За словами речника обласної поліції Юрія Сулаєва, до правоохоронців надійшла інформації про «ножове самотравмування» 32-річного чоловіка, яке сталося вдома. Про це повідомили його родичі. Поліція перевіряє причини та обставини згаданого випадку, в тому числі й версію про спробу довести керівника обласного Держтелебачення до самогубства.


Того ж дня у Полтавській центральній райлікарні Євгену Лопушинському зробили операцію. Фахівці констатували, що життєво важливі органи пацієнта не були пошкоджені, до медзакладу він потрапив при свідомості. Після операції перебував у відділенні реанімації, та при цьому, за словами головного лікаря Олега Мехедька, йшлося про «нормальний післяопераційний період».


Керівник Національної телекомпанії України Зураб Аласанія на своїй сторінці у соцмережах припустив, що його підлеглий міг дістати поранення внаслідок «довгих, складних помилкових відносин з місцевою владою».


На Полтавщині Євгена Лопушинського вважають представником команди нинішнього голови ОДА Валерія Головка. Коли останній був народним депутатом, пан Євген був його помічником і керівником прес-служби. Серйозних конфліктів між ним та представниками обласної влади не помічалося.


Полтава.