Овни. Цього тижня на вас чекають зміни на краще в особистому житті і на роботі. Ви вирветеся вперед, розвиватиметеся, діятимете і зароблятимете.

Тельці. Цього тижня до вас буде прихильна доля — з’явиться можливість змінити життя на краще. Дослухайтеся до поклику серця і дійте за інтуїцією.

Близнюки. У вас з’явиться здатність урівноважувати все, що відбувається, і доходити до спільного знаменника. Поступово зникнуть складності на роботі, а також негаразди в особистому житті.

Раки. Цього тижня вам захочеться більше спілкуватися, рухатися, тому цей період бажано присвятити вирішенню потрібних справ, а вихідні провести в активному відпочинку.

Леви. На вас чекають зміни в особистому житті і на роботі. Їх не варто боятися, потрібно просто докласти зусиль для того, щоб одержати якнайбільше позитиву від цих змін.

Діви. Цей тиждень буде досить сприятливим для вас, особливо в романтичній і сімейній сфері. Ви відчуєте внутрішню гармонію й будете повністю задоволені життям.

Терези. У вас є всі шанси зміцнити своє матеріальне становище. Нічого особливого для цього робити не треба, головне — не заважати, усе відбудеться саме собою.

Скорпіони. Ваша удача у ваших руках. Багато ситуацій ви зможете залагодити й обернути собі на користь. Усе добре обміркуйте, сплануйте й дійте так, як вважаєте за потрібне.

Стрільці. Вам доведеться виконувати рутинну роботу. Зменшити напруження й поліпшити ситуацію допоможе несподівана зустріч, яка буде не тільки приємною, а й перспективною.

Козероги. Цього тижня з вас можна буде брати приклад, тому що ви будете досить успішними у всіх починаннях. Особливо сприятливими будуть справи, пов’язані з фінансами.

Водолії. Ваші сили битимуть ключем, тому зможете всюди встигнути й переробити всі справи. Але не хапайтеся за все одразу, обміркуйте, що потрібно зробити насамперед.

Риби. Настав час зайнятися тими справами, які ви давно відкладали на потім. Ось те саме «потім» і настало. Якщо впораєтеся — отримаєте фінансову винагороду.