Вслід за новим головою ОДА на Луганщині з'явився і новий начальник поліції. Причому офіційний Київ і цього разу відмовився від практики призначення на відповідальну посаду східного регіону свого посланця і віддав перевагу місцевій кандидатурі. Отже, обов'язки начальника Головного управління Національної поліції в Луганській області покладено на полковника поліції Сергія КОМІССАРОВА. Щоправда, тимчасово, доки відбуватиметься необхідна офіційна процедура його призначення. За тридцять років служби в органах Сергій Коміссаров тричі призначався заступником начальника УМВС України, отже, вибір його кандидатури можна вважати не випадковим.

 

Окреслюючи свої першочергові завдання на найближчий час, новий очільник поліції насамперед говорить про проблеми, які пов'язані з початком роботи 23 травня патрульної поліції області. Зокрема, досі не готові приміщення, транспорт тощо.

 

Його попередник киянин Юрій ПОКИНЬБОРОДА керував поліцією Луганщини півроку. Він ніколи не приховував того факту, що на посаді начальника Головного управління Національної поліції в Луганській області не затримається, тому одним із своїх завдань вважав підготовку місцевих керівних кадрів. Сам полковник Покиньборода нині очолює управління одного з департаментів Нацполіції.

 

Павло ВОРОНЦОВ.

 

Луганська область.

 

Голос України