«Бог почув наші молитви. Моє життя тепер повне, я відчуваю себе сповненою енергії», — заявила Далджиндер Каур, яка у віці 70 років народила первістка. Її чоловік, 79-річний Мохіндера Сінгх Гілл, запевнив журналістів, що вони з дружиною не хвилюються щодо майбутнього, оскільки «Бог дбатиме про все».

Подружжя два роки лікувалося у клініці в північному індійському штаті Хар’яна. Дитину було зачато методом екстракорпорального запліднення, але без допомоги донорів. Далджиндер Каур переконує, що почувається достатньо молодою, щоб стати матір’ю після 46 років подружнього життя і марного очікування первістка. Також вона розповіла, що з неї часто глузували, оскільки в Індії безпліддя вважається прокляттям від Бога. І ось 19 квітня у подружжя народився здоровий хлопчик вагою у два кілограми, повідомило видання Bangkok Post.
Цікаво, що Далджиндер Каур не є рекордсменкою. В Індії це вже не перший випадок, коли жінка народжує в такому літньому віці. Так, 2008 року вперше стала матір’ю 72-річна індіанка зі штату Уттар-Прадеш.

 

 

 

На знімку: подружжя позує з новонародженим сином Арманом в їхньому домі в Амрітсарі, штат Пенджаб.

Фото Xіnhua/Укрінформ.