Світова зірка боксу Олександр Усик (на знімку в центрі) відвідав із дружнім візитом прикордонників, які несуть службу в районі проведення АТО. Відомий спортсмен завітав до військовослужбовців Донецького та Краматорського прикордонних загонів.

 


Приїзд спортсмена став приємною несподіванкою для бійців. Вони радо спілкувалися з відомим боксером, адже будь-яка підтримка в такий нелегкий для країни час є важливою для вояка. 


На ділянці Донецького загону боксер, попри небезпеку, побував на одному з крайніх рубежів лінії зіткнення, поспілкувався з хлопцями й дівчатами, які несуть там службу. На завершення зустрічі прикордонники подякували Олександру та домовилися зустрітися вже у мирній та спокійній Україні.


А в Краматорську Олександр разом із прикордонниками завітав до місцевої школи, якою опікується загін. Радості дітей не було меж, адже всесвітньовідомий боксер відкрив спортивні змагання, організовані в рамках програми патріотичного виховання молоді.


Інтерконтинентальний чемпіон у першій важкій вазі за версією WBO, олімпійський чемпіон 2012 року, чемпіон світу та Європи, багаторазовий чемпіон України до своєї професійної кар’єри був членом спортивної команди Держприкордонслужби. Справжнім товаришем вартових рубежу він залишається і донині. Неодноразово виходячи на арену після перемоги в поєдинках, Олександр із гордістю надягав зелений берет.


Світлана САВЧУК, прес-секретар Донецького прикордонного загону.

Фото надане автором.