Регбі-15. Одеса. Кубок європейських націй. Дивізіон 1В. Завершальний тур.
Україна — Молдова. 36:17 (24:3).
Цей поєдинок мав назвати срібного призера. Експрес-коментар віце-президента ФРУ Георгія Джангіряна:
— Матч викликав неабиякий інтерес, на трибунах стадіону «Спартак» зібралося майже чотири тисячі вболівальників. Для досягнення мети нашу команду влаштовувала нічия. Та підопічні Валерія Кочанова подарували нам перемогу. Отже, наша збірна — срібний призер змагань. І якщо б вона зібраніше провела матчі на старті проти Молдови та Бельгії, то фінішувала б першою. Але, як на мене, нам ще зарано повертатися до Дивізіону 1А. Адже фінансування головної команди шкутильгає на обидві ноги. А ще  на збірну найближчим часом чекає омолодження...
У складі збірної України виступали представники і вітчизняних, і зарубіжних клубів: «Олімп» (Харків), «КРЕДО-1963» і «Політехнік» (обидва — Одеса), РК «Хмельницький», «Будавляни» (Лодзь, Польща), «Булава» (Таганрог, РФ), «Єнісей» (Красноярськ, РФ).
Матч в Одесі був 118-м для нашого колективу. 62 зустрічі завершилися перемогами українців.
Збірна Бельгії набрала 41 очко і в сезоні 2016/2017 виступатиме в Дивізіоні 1А. Там вона замінить команду Португалії, котра переходить до нашого дивізіону. Збірна України на другому місці (32 очки), «бронза» у Молдови — 27 очок.

Олександр ЛИПЕНКО, майстер спорту.