Футбол. Сьогодні о 14:30 у конференц-залі Будинку футболу розпочнеться прес-конференція, присвячена від’їзду національної збірної України на фінальний турнір Євро-2016. У рамках цього медіа-заходу відбудеться презентація офіційного ділового одягу для Федерації футболу України на чемпіонаті у Франції від національного бренда Arber.

Участь у презентації візьмуть президент Федерації футболу України Андрій Павелко, тренер національної збірної Михайло Фоменко, гравці національної команди.

***

Михайло Фоменко оголосить розширений список футболістів, викликаних на підготовчий збір до фінальної частини Євро-2016, котрий розпочнеться 20 травня у традиційній резиденції «синьо-жовтих» — готелі «Платинум» у Козині, що під Києвом. Цього дня до розташування команди прибудуть виконавці, котрі вже не задіяні в клубних змаганнях.
Як відомо, 21 травня у фіналі Кубка України («Арена Львів») виступатимуть представники збірної із «Шахтаря» та «Зорі», у фіналі Кубка Іспанії — Євген Коноплянка із «Севільї», у черговому турі чемпіонату Казахстану — Анатолій Тимощук з «Кайрата».

***

Завтра о 18.30 на полях навчально-тренувальної бази «Динамо» в Конча-Заспі розпочнеться підготовка присутніх на зборі гравців. Перші тридцять хвилин тренування будуть відкритими для представників ЗМІ.
У неділю (22 травня) до вже присутніх на зборі футболістів приєднаються представники «Шахтаря» й «Зорі». Цього дня о 12:00 на Михайлівській площі у Києві відбудеться церемонія офіційних проводів національної команди на фінальний турнір Євро-2016. Одразу з площі автобус зі збірною України вирушить до аеропорту «Бориспіль», звідки літак з футболістами візьме курс на Італію, де відбудеться перший підготовчий збір нашого національного колективу.