Овни. Усі розпочаті вами справи, якщо вони пов’язані з почуттями, фінансами чи творчістю, будуть успішними. Вам доведеться докласти трохи зусиль і чекати на результат.

Тельці. У вас налагодяться особисті стосунки. Можливі візити родичів чи друзів, які принесуть нові перспективні ідеї і скерують ваше життя у потрібне русло.

Близнюки. Цей тиждень сприятливий для партнерської роботи. Спільними зусиллями ви досягнете потрібних результатів. Ставте перед собою велику мету і вірте у свою удачу!

Раки. Стрепеніться і починайте наводити лад у справах. Лише кропітка праця дасть вам змогу зробити все необхідне, щоб проблеми відступили, а ваше життя покращилося.

Леви. У вас досить гостра інтуїція — дослухайтеся до неї. Саме вона підкаже вам, як діяти у новій і перспективній справі, яка відкриється раптово.

Діви. На вас чекають сімейне вогнище й безліч приємних моментів з близькими вам людьми. А от на роботі доведеться потрудитися більше, ніж зазвичай, і зробити непростий вибір.

Терези. Цього тижня доля буде прихильна до вас і допомагатиме майже в усьому. Ваш дім наповнитися гармонією й достатком, приємними сюрпризами і радістю.

Скорпіони. У вас почнуть з’являтися нові ідеї. Візьміть себе в руки і почніть активно займатися справами, обмірковуючи всі необхідні деталі і втілюючи свої плани в життя.

Стрільці. Ви будете особливо імпульсивні. Постараєтеся розв’язати всі проблеми одним махом, що, звичайно, не так і легко, але якщо ви постараєтеся, обов’язково все вдасться.

Козероги. Події цього тижня закликають вас уважно придивлятися до інших людей, дослухатися до власних почуттів. Так ви знайдете відповідь, як поліпшити своє становище.

Водолії. Вам доведеться неквапливо осмислювати ситуацію й ухвалювати зважене рішення. Правильний вибір принесе вам успіх у фінансових і в особистих справах.

Риби. Для вас це тиждень серйозних звершень. Налаштуйтеся на робочий лад, ставте перед собою чіткі цілі і впевнено прямуйте до їх досягнення. Ви зможете вирішити майже будь-яке питання.