Майже 20 тонн гуманітарної допомоги передали мешканцям Бахмута (Донецька область) представники Печерської районної держадміністрації Києва та громадськості столиці. Вантаж складався із продуктів харчування, шкільного приладдя, наборів для розвитку дітей, спортивного інвентарю, взуття, засобів гігієни.

«Сподіваюся, що надана гуманітарна допомога зможе покращити складну ситуацію, в якій опинилися сотні сімей Східної України. Велика кількість мешканців Печерського району долучилася до збору допомоги. Дякую небайдужим громадянам та державним службовцям, які відгукнулися на заклик про допомогу. Такі благодійні місії об’єднують людей і показують, що Україна єдина», — зазначив голова Печерської районної державної адміністрації Сергій Мартинчук.

Кияни привезли не лише продукти й речі першої необхідності, а й талановитих артистів. Для мешканців міста і військовослужбовців улаштували концерт під гаслом «У єдності — сила!».

У Бахмуті делегація зустрілася з першим заступником міського голови Тетяною Савченко та заступником міського голови Тетяною Куліш і обговорила питання щодо подальшої співпраці.

«Ця поїздка дала можливість відчути, чим і як живе Донецька область в ці нелегкі часи. Вже сьогодні я надав відповідні доручення з підготовки наступної благодійної акції зі збирання гуманітарної допомоги для переселенців зі сходу. Є ще багато потреб, ми й надалі будемо робити все можливе для надання допомоги тим, хто її потребує», — запевнив очільник Печерського району.

 

 

Під час розвантаження гуманітарної допомоги для мешканців Донеччини. 

Фото надане Печерською районною державною адміністрацією м. Києва.