Про це в інтерв’ю журналістам заявив лідер фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв.

«Нині не йдеться про введення прямого візового режиму з Росією. Це лише одна із пропозицій. Розглядається питання спеціального режиму перетину кордону з РФ. А також встановлення особливого пропускного режиму з територією, яка є тимчасово окупованою», — зауважив він.

За його словами, діятиме спеціальний режим реєстрації громадян Росії, а також спецрежим відстеження терористичних груп. Говорячи про те, скільки триватиме такий спецрежим, парламентарій пояснив, що все залежатиме від часу окупації.

Крім того, народний депутат розповів: нині тривають перемовини на рівні експертів, що робити з українськими військовими, які перебувають в Криму.

Також влада хоче залучити до них міжнародні організації.

С. Соболєв повідомив, що буде запроваджено спеціальний режим тарифів для АР Крим. Він нагадав: з наступного місяця РФ збільшує ціну на газ для України до 405 доларів за тисячу кубометрів. «Ми не збираємося дотувати окупантів, і саме тому встановимо спеціальний режим тарифів на електроенергію, газ, воду з субсидіями для громадян України», — наголосив голова фракції «Батьківщина».