У Дніпрі після капітального ремонту відкрито відділення поштового зв’язку №75. На свято до поштовиків завітало багато гостей: директор з персоналу генеральної дирекції УДППЗ «Укрпошта» Олена Нікольська, заступник директора департаменту з питань комунального господарства та інфраструктури Дніпропетровської ОДА Геннадій Немога, голова правління федерації роботодавців області Віктор Сергеєв, директор Дніпропетровської дирекції «Укрпошти» Ваграм Гулян.

 

Від імені генеральної дирекції Олена Нікольська вручила листоношам новенькі велосипеди, подякувала співробітникам за сумлінну працю і побажала колективу успішної роботи.

— Поліпшення умов праці й обслуговування — це підтримка та довіра споживачів до національного оператора поштового зв’язку, а також підвищення продуктивності праці колективу, — наголосила Олена Нікольська.

Привітав колег і директор Дніпропетровської дирекції «Укрпошти» Ваграм Гулян:

— У нас із вами є підтримка в особі генерального директора Ігоря Ткачука. А тому ми й надалі приділятимемо увагу поліпшенню умов праці поштовиків, а також розширюватимемо спектр послуг для задоволення потреб споживачів.

Представник Дніпропетровської ОДА Геннадій Немога подякував усім поштовикам за їх хорошу роботу й відповідність високим вимогам служби. А також висловив подяку Ваграму Гуляну за його наполегливість у розвитку мережі відділень поштового зв’язку в Дніпропетровській області.

Тепер кожен житель міста може комфортно одержати якісні поштові послуги, відвідавши відділення зв’язку №75, розташоване за адресою: вул. Онезька, 241.

Дніпро.

 

На знімку: у відділенні поштового зв’язку допоможуть кожному відвідувачеві.

Фото надане прес-службою УДППЗ «Укрпошта».