Футбол. Ліга чемпіонів. Фінал.
«Реал» (Іспанія, Мадрид) — «Атлетико» (Іспанія, Мадрид). 1:1 (пенальті — 5:3). Голи: Рамос, 15, Карраско, 79. На 48-й хвилині Грізманн не забив пенальті (поперечина). Післяматчеві 11-метрові забили: Лукас Васкес, Марсело, Бейл, Рамос, Роналду — Грізманн, Габі, Сауль Ньїгес; не забив — Гуанфран (стійка).
«Реал»: Навас, Карвагаль (Даніло, 52), Рамос, Пепе, Марсело, Модрич, Каземіро, Кроос (Іско, 72), Бейл, Бензема (Лукас Васкес, 77), Роналду. Тренер — Зінедін Зідан.
«Атлетико»: Облак, Гуанфран, Савич, Годін, Луїс (Лукас Ернандес, 109 ), Сауль Ньїгес, Габі, Фернандес (Карраско, 46), Коке (Партей, 116), Грізманн, Торрес. Тренер — Дієго Сімеоне.
Рефері — Марк Клаттенбург (Англія).
Мілан (Італія). «Сан-Сіро». 
71 942 глядачі. 27 градусів.
Футболістів «Атлетико» можна пожаліти. За класну гру і стабільність протягом останніх сезонів вони заслуговували на перемогу в головному клубному турнірі Європи. Підопічні Сімеоне помітно підтяглися до рівня «Барселони» і «Реала». Але магія Зідана взяла своє. Мовчун-француз прийняв «вершкових» на межі їхнього фіаско, а в підсумку ледь не повернув їм «золото» іспанської Прімери і привів «королівську каравелу» до переможної лігочемпіонської гавані, здобувши одинадцятий титул найкращої команди Європи.
«Королівський клуб» почав цікавіше і впевненіше, забив швидкий гол і протягом першого тайму контролював гру.
Під час перерви Сімеоне вніс серйозні корективи. І «Атлетико» відразу заробив пенальті, який не зумів реалізувати Грізманн. Після цього «червоно-білі» змарнували ще кілька моментів.
А в середині тайму вже «Реал» мав поховати суперника, але пожалів його. За що відразу поплатився. Карраско за одинадцять хвилин до кінця основного часу рахунок зрівняв. І матч перейшов в овертайм. Додатковий час вийшов напруженим і жвавим, але без забитих м’ячів. А в серії пенальті все вирішив неточний удар Гуанфрана.