Понад сотню українських підприємств, окремі підприємці, дипломати й представники влади взяли участь у бізнесі-форумі. Він відбувся у суботу на Дніпропетровщині в рамках Дня Литви.

— «За останні роки відносини між Дніпропетровщиною та Литвою перейшли на новий рівень. Ми зацікавлені у виході місцевих підприємств на європейський ринок і залученні інвестицій», — сказав перший заступник голови ОДА Олег Кужман (на знімку праворуч).

За словами литовських учасників форуму, Литва готова допомагати підприємцям Дніпропетровського регіону освоювати нові ринки. Про це на зустрічі сказав Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс (на знімку ліворуч).

— «Ми розвиваємо партнерські відносини із Дніпропетровською областю. Нам симпатизує ваше відповідальне ставлення до роботи. Зараз треба орієнтуватися на практичні проекти, — зазначив дипломат. — Сьогодні ми говоримо про можливість партнерства регіону з Євросоюзом. Ми розповідаємо, як правильно працювати на одному з найбільших у світі ринків — європейському».

Дні Литви проходять на Дніпропетровщині вперше.

Фото надане Дніпропетровською ОДА.