Дорогі українці!

 

Наші юні та дорослі співгромадяни!


Ми відзначаємо гарне і важливе свято — День захисту дітей. В умовах непростих випробувань, які проходить наша держава, в час боротьби з підступним ворогом, що хоче забрати в українців вільне і щасливе майбутнє, це свято набуває особливого значення.


Найбільша цінність, найдорожче багатство кожної країни і кожного народу — це діти.


Наші маленькі друзі, ви — майбутнє України. Ви — найголовніші наші громадяни. Ваші щирі усмішки, ваші сяючі очі дають нам сили долати будь-які труднощі. Для того, щоб було краще вам, ми, дорослі, самі прагнемо ставати кращими.


У цей день моя особлива подяка всім тим, чиїм покликанням став захист прав дитини. Найвища шана людям, які піклуються про дітей, що залишилися без батьків, і дітей з особливими потребами, адже вони найбільше чекають на наше тепло і любов.


Чужих дітей не буває. Саме таку державу з такими цінностями ми будуємо.


Дорогі юні українці! Обіцяю: ми, дорослі, захистимо ваш завтрашній день під мирним небом. Ми знаємо — це наш найвищий обов’язок і головна мета всього, що ми повинні робити.


Зростайте здоровими, розумними, сильними і щасливими! Любіть свою Україну і пишайтеся, що ви сини і доньки великого і вільного народу! Усміхайтеся! Гарної вам долі і здійснення всіх мрій!

 

Голова Верховної Ради України Андрій ПАРУБІЙ.