Овни. Успіхи у справах хоч і тішать вас, але забирають багато сил і йдуть у розріз із потребами внутрішнього світу. Для досягнення гармонії вам доведеться дещо змінити.

Тельці. Для вас цей тиждень багатий на нові ідеї й корисні захоплення. Займіться підрахунками своїх доходів і витрат — це піде вам на користь, а також плануванням майбутнього.

Близнюки. Присвятіть час плануванню, а от для дій зачекайте на кращий момент. Для розв’язання життєвих проблем покладайтеся на власну інтуїцію.

Раки. Займаючись фінансовими питаннями, не забувайте й про особисте життя. Зверніть увагу на свій побут, справи у вашій сім’ї, потреби близьких і рідних.

Леви. Вас переповнюватимуть перспективні ідеї. Плануйте на цей тиждень значні звершення, і вони увінчаються успіхом. Ваші організаторські здібності підуть вам на користь.

Діви. Ви будете досить успішно вести переговори. Є всі шанси отримати впливових друзів і успішних компаньйонів, що дасть змогу вашим справам піти вгору.

Терези. Протягом цього тижня ймовірні значні грошові надходження, одержання заслуженого. Також має здійснитися те, чого ви довго чекали й чого прагнули.

Скорпіони. Знайомства цього тижня будуть досить перспективними, вони дадуть вам змогу поліпшити своє фінансове становище й вирішити безліч питань, які обтяжували вас раніше.

Стрільці. Дозвольте подіям цього тижня йти своїм плином. Завдяки цьому ви зможете зберегти спокій, благополуччя й стабільність у сім’ї і на роботі.

Козероги. Вам потрібно дослухатися до своєї інтуїції й керуватися не хвилинними бажаннями, а справжнім покликанням, яке може відкритися в ці дні.

Водолії. Це тиждень ваших активних дій, самостійного ухвалення рішень, руху вперед, активного розвитку. На вас чекають нові відкриття й зміни в житті.

Риби. Вдалий час для починання нових справ. Ви будете сповнені сил і ідей, але також надто імпульсивні, тому вам необхідно буде знайти застосування своїй енергії.