На Рівненщині у день святкування річниці створення військової частини відкрито пам'ятну дошку колишньому командиру центру дорожнього забезпечення Головного управління оперативного забезпечення ЗСУ полковнику Івану Васильовичу ВАСИЛЬЄВУ (на знімку), який за 15 років командування частиною зробив вагомий внесок у справу захисту Вітчизни та підвищення авторитету української армії в регіоні.

 

-- Саме завдяки моєму попереднику з початку створення вітчизняної армії військові дорожники -- серед кращих. Пальму першості вони утримують і нині, -- запевняє командир військової частини полковник Олег БЕЗРУКОВ. -- За час збройного протистояння на сході України 153 воїни-дорожники стали учасниками АТО, майже п'ятдесят із них відзначено за виявлений героїзм та сумлінне виконання обов'язків. Під час розмінування територій та наведення мостів на Донбасі сім військовослужбовців отримали поранення.

 

У рамках святкування річниці створення військової частини тут відбувся день відкритих дверей. Гостям показали військову техніку, яка використовується для розчищення снігових заметів, ліквідації наслідків стихійних лих, прокладання мостів і в зоні АТО, і на Рівненщині.

 

У клубі відбулося нагородження кращих військовослужбовців. Зокрема, вручення їм чергових звань, посвідчень учасників бойових дій, грамот.

 

Віктор ШУБЕЦ,
підполковник Регіонального медіа-центру
МО України.

Фото надано автором.

 

Голос України