11 травня, №84

Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо уточнення правових норм, що врегульовують питання визначення категорій осіб, які підлягають загальнообов’язковому державному пенсійному страхуванню», №1109-VІІІ.
Закон України «Про внесення зміни до Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» щодо необхідного страхового стажу для призначення пенсій інвалідам ІІ групи», №1110-VІІІ.


12 травня, №86
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо діяльності Генеральної прокуратури України», №1355-VІІІ.


13 травня, №87

Закон України «Про внесення змін до статті 189 Податкового кодексу України щодо стимулювання розвитку ринку вживаних товарів», №1084-VІІІ.


19 травня, №91
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення права на здобуття освіти осіб, місцем проживання яких є територія проведення антитерористичної операції», №1114-VІІІ.


21 травня, №93
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» щодо усунення дискримінаційного ставлення до громадян, які брали участь у ліквідації наслідків інших ядерних аварій, у ядерних випробуваннях та військових навчаннях із застосуванням ядерної зброї», №1339-VІІІ.


31 травня, №99
Закон України «Про внесення змін до додатків №3 та №6 до Закону України «Про Державний бюджет України на 2016 рік» щодо збільшення видатків на проведення зовнішнього незалежного оцінювання», №1360-VІІІ.


Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо посилення соціального захисту осіб, які доглядають за дітьми-інвалідами та інвалідами І групи», №1369-VІІІ.