6 червня — День журналіста

Із відгуків читачів Маріуполя

— Моє знайомство із «Голосом України» відбулося в 2005 році: після перемоги В. Ющенка на президентських виборах було велике бажання знайти номер, де надруковано постанову ЦВК із результатами виборів. Газету знайти не вдалося, але мені зробили ксерокопію сторінки, яка досі зберігається в домашньому архіві.
Торік був своєрідний ювілей — 10 років, як я з «Голосом України». І не шкодую. Видання для мене є помічником у багатьох питаннях: знайомить із законами, життям і роботою Верховної Ради та депутатів, із газети я дізнаюся про спортивні новини, про події і життя в різних регіонах України. Хочу привітати весь великий колектив «Голосу України», побажати всім здоров’я, успіхів, удачі і побільше читачів.

Микола Линнік.

— Багато корисного зробила газета за 25 років існування. Але в наступні 25 років необхідні ще більш потужні кроки. Насамперед — публікації про відновлення миру в Україні.

Олексій Назаренко.

— Я дуже давно передплачую «Голос України», який усебічно висвітлює життя в нашій країні. Люблю цю газету і вважаю, що більш правдивої, мабуть, немає. Всьому колективу — здоров’я і успіхів у роботі, особисто — регіональному консультанту в Маріуполі Леоніду Василенку, а також Богдану Кушніру, адже від нього я отримав у 2010 році книжку «Поминки Солженіцина». Слава Україні! Героям слава! Україна обов’язково переможе російського агресора й окупанта!

Анатолій Єльохін.

У колажі Олексія КУСТОВСЬКОГО використано фото Юрія ПЕРЕБАЄВА.