Футбол. Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Матчі у відповідь. 18 березня.

«Челсі» (Англія, Лондон) — «Галатасарай» (Туреччина, Стамбул). 2:0. Голи: Ето’О, 4, Кегілл, 42. Перший матч — 1:1.
«Челсі»: Чех, Іванович, Кегілл, Террі, Аспілікуета, Рамірес, Лемпард, Вілліан (Каллас, 90+3), Оскар (Шюррле, 82), Азар, Ето’О (Торрес, 85). Тренер — Жозе Моуріньо.
«Галатасарай»: Муслера, Ебуе (Гайрович, 77), Шеджу, Кайя, Алекс Теллес, Куртулуш (Балта, 67), Феліпе Мело, Їлмаз (Булут, 54), Інан, Снайдер, Дрогба. Тренер — Роберто Манчіні.
Лондон. Стадіон «Стемфорд Брідж».    43 000 глядачів.
Турецький клуб не зміг виявити серйозного опору супернику. Навіть Дрогба, який багато років віддав лондонській команді, нічим не здивував. Манчіні програв дуель Моуріньо: і в плані тактики, і загалом. «Челсі» не має вкрай грізного вигляду, не вселяє такого страху, як «Баварія» або «Реал». Але зустрітися з англійцями на стадії чвертьфіналу не захоче ніхто: якщо вони грають злагоджено і потужно, то з ними впоратися воістину важко. Про рідну арену й говорити нема чого — тут «сині» практично непереможні...
«Реал» (Іспанія, Мадрид) — «Шальке-04» (Німеччина, Гельзенкірхен). 3:1. Голи: Роналду, 21, 74, Гоогланд, 31, Мората, 76. Перший матч — 6:1.
«Реал»: Касільяс, Начо, Варан, Сергіо Рамос (Карвагаль, 69), Коентрау, Ільярраменді, Гаві Алонсо (Каземіро, 46), Іско, Гесе (Бейл, 7), Роналду, Мората. Тренер — Карло Анчелотті.
«Шальке-04»: Ферманн, Гоогланд, Геведес (Пападопулос, 57), Матіп, Колашинац, Айган (Аннан, 81), Нойштедтер, Обазі, Мейєр, Дракслер, Гунтелаар (Салай, 46). Тренер — Єнс Келлер.
Мадрид. Стадіон «Сантьяго Бернабеу». 61 000 глядачів.
Ще на виїзді величезна перемога 6:1, по суті, забезпечила «Реалу» вихід до наступного етапу. Залишалося лише закріпити успіх, не надірвавшись перед зустріччю з «Барселоною» на внутрішній арені, але й не надто байдикуючи. Завдання виконали.
Мадридці діяли не дуже азартно, та все-таки мали колосальну перевагу. Гості теж намагалися щось організувати, але ніяких серйозних проблем «Реалу» вони не створили. Один м’яч у воротах Касільяса побував, але «Реал» забив свої три, а міг і набагато більше.
На знімку: Самуель Ето’О.
Фото UEFA.com.