Футбол. На Львівщині відбувся Всеукраїнський турнір. Почалося свято у містечку Винники неподалік славного міста Лева. Вісімка фіналістів змагалася на стадіоні спортивного комплексу імені Богдана Маркевича (батька відомого українського тренера Мирона Маркевича).
У груповому турнірі хлопці середньої вікової групи з Кіровограда, Берислава (Херсонщина), Конотопа (Сумщина), Рівного, Черняхова (Житомирщина), Нікополя (Дніпропетровщина), Сваляви (Закарпаття) та Прилбичів (Яворівський район Львівщини) визначили учасників стикових поєдинків. Потім на команди чекав стадіон «Арена Львів».
Не вистачило основного ігрового часу учасникам «бронзового» матчу. Колективи з Конотопа і Сваляви зуміли тільки по разу засмутити воротарів — 1:1. Бронзові медалі та кубок за третє місце вирушили на Сумщину (пенальті — 5:4).
У фіналі були кіровоградська і бериславська команди. Уже одна з перших атак кіровоградців завершилася голом — 1:0. І надалі вихованці НВО №6 з Кіровограда (на знімку) володіли ініціативою і довели свою перевагу до 3:0.

А потім відбулася церемонія нагородження, у якій узяли участь перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко, президент Всеукраїнського клубу «Шкіряний м’яч» Андрій Біба, перший віце-президент Асоціації аматорського футболу України Олександр Каденко, начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Анатолій Ігнатович. До речі, завдяки спонсорам усі учасники фінального турніру отримали нагороди.
Вадим Костюченко за дорученням президента ФФУ Андрія Павелка передав новоспеченим золотим медалістам із Кіровограда сертифікат на обладнання сучасного футбольного майданчика. Тож уже незабаром на шкільному подвір’ї НВО №6 з’явиться сучасна футбольна зона.

Фото автора.