Баскетбол. Єврокубок. Плей-оф. 1/4 фіналу. Перший матч. «Будівельник» (Україна, Київ) — «Црвена Звезда» (Сербія, Белград). 82:79 (22:16, 19:23, 25:19, 16:21). Як відомо, київський клуб свої домашні матчі в цьому турнірі проводить у Каунасі (Литва).
Бокс. «Українські отамани» назвали свій склад на перший чвертьфінальний матч проти команди Росії. Про це повідомляє офіційний сайт WSB. Першими вказані боксери нашого суперника.
До 49 кг. Давид Айрапетян — Хасанбой Дусматов.
До 56 кг. Володимир Нікітін — Микола Буценко.
До 64 кг. Раджаб Бутаєв — Денис Берінчик.
До 75 кг. Артем Чеботарьов — Дмитро Митрофанов.
До 91 кг. Євген Тищенко — Сергій Корнєєв.
Зустріч відбудеться 26 березня.
Стрибки у воду. Шість українців змагатимуться у Всесвітній серії. Це Ілля Кваша, Олександр Горшковозов, Олександр Бондар, Юлія Прокопчук, Анастасія Недобіга та Олена Федорова.
Нагадаємо, що І етап пройшов у Пекіні, де наші спортсмени здобули дві бронзові медалі — Ілля Кваша (трамплін, 3 м) та Олександр Горшковозов/Ілля Кваша (трамплін, синхрон, 3 м). Уже сьогодні українці почнуть боротьбу за нагороди в Дубаї (ОАЕ), де відбувається другий етап Світової серії.
Хокей. Як ми вже повідомляли, в розіграші Кубка Гагаріна український клуб «Донбас» вийшов до чвертьфіналу. Там його суперником буде «Лев» (Чехія, Прага). Спершу керівництво КХЛ вирішило, що домашні матчі донеччани проводитимуть у Братиславі (Словаччина) на «Словнафт-Арені». А от тепер є надія, що наші хокеїсти прийматимуть суперника в Донецьку.
Континентальна хокейна ліга залишає хокейному клубу «Донбас» можливість провести домашні матчі серії Західної конференції проти «Лева» в Палаці спорту «Дружба» в Донецьку. Про це повідомив офіційний сайт КХЛ.
Після перших двох ігор серії в Празі (20 і 21 березня) та додаткових консультацій і перевірок лігою буде прийнято остаточне рішення щодо місця проведення третього (23 березня), четвертого (24 березня) і, в разі потреби, шостого (28 березня) матчів.