Про свої плани вкласти у виробництво ще 280 мільйонів гривень інвестицій повідомила під час зустрічі з головою Рівненської ОДА Олексієм МУЛЯРЕНКОМ власниця компанії "Морган Феніче" пані Лорайн МАКМАХОН.

 

Її підприємство з виробництва м'яких меблів, розташоване у селищі Квасилів Рівненського району, -- одне з найбільших в Україні і поставляє продукцію на німецький, французький, британський, польський та австрійський ринки. Інвестор розповіла, що протягом трьох найближчих років збирається збільшити виробничі потужності та встановити додаткове обладнання, що у 3,4 разу збільшить обсяги виробництва та експорту. Тож попросила керівника Рівненщини посприяти у пошуку кваліфікованих працівників, оскільки кількість робочих місць збільшиться із 750 до 2100.

 

"Ми зацікавлені, щоб такі інвестори не тільки залишалися на Рівненщині, а й розширювали своє виробництво. Це позитивний меседж усій бізнес-спільноті про те, що в Україну можна і треба інвестувати. Ми відкриті для бізнесу і маємо гарні умови для цього. А продаж товарів з Рівненщини до країн ЄС додає позитивного іміджу Україні. Тому ми завжди сприятимемо сумлінним інвесторам", -- зазначив голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.

 

Олександра ЮРКОВА.

 

Рівненська область.

 

Голос України