Олімпіада-1992 в Барселоні принесла золоті нагороди в командній першості жіночій збірній колишнього СРСР, у складі якої були представниці України — Тетяна Гуцу і Тетяна Лисенко. Не було рівних нашим спортсменам у командній першості і серед чоловіків. Ігор Коробчинський, Рустам Шаріпов і Григорій Місютін здобули золоті нагороди. У багатоборстві Григорій Місютін отримав срібну медаль. Цікава ситуація виникла у вправах на брусах.

Одразу троє спортсменів, серед яких був наш Ігор Коробчинський, набрали однакову кількість балів, і всі троє стали бронзовими призерами Олімпіади.


Через чотири роки в Атланті країну тріумфально представила Лілія Подкопаєва. В особистій першості 17-річна спортсменка стала першою українською абсолютною чемпіонкою світу. Чоловіча збірна змогла пробитися до трійки лідерів і здобути команді бронзові нагороди. Призерами стали Юрій Єрмаков, Олег Косяк, Ігор Коробчинський, Георгій Місютін, Олександр Світличний, Володимир Шаменко і Рустам Шаріпов.


На Олімпіаді-2000 у Сіднеї наша збірна стала вже срібним призером завдяки командним зусиллям Олександра Береша, Валерія Гончарова, Руслана Мезенцева, Олександра Світличного і Романа Зозулі.


У 2004 році в Афінах у правах на брусах «золото» виборов Євген Гончаров.


У 2008 році в Пекіні у правах на кільцях «бронзу» здобув Олександр Воробйов.


У 2012 році в Лондоні бронзову медаль в опорному стрибку виборов Ігор Радівілов.