Овни. У вас активується здатність до творчого мислення, з’являться корисні ідеї й плани, які ви зможете реалізувати. Докладіть небагато зусиль і виявіть наполегливість.

Тельці. Цей час підходить для завершення розпочатих справ, щоб у результаті отримати довгоочікувану вигоду. Знадобляться ваші увага й посидючість.

Близнюки. Знадобляться вся ваша рішучість і наполегливість, щоб продовжити вести справи й стримувати ситуацію. Підключіть свою інтуїцію.

Раки. Терпіння й упевненість дадуть вам змогу подолати труднощі цього тижня. Усі ваші зусилля буде винагороджено отриманням довгоочікуваного результату, виконанням ваших бажань.

Леви. У вашому житті настає смуга, коли старе й звичне поступово відмирає, щоб звільнити місце новому. Дивіться вперед і будуйте плани на майбутнє.

Діви. Вам варто подбати про своє фінансове становище, воно ніби більш-менш стабільне, але цей стан може бути порушено, тому відмовтеся від зайвих витрат.

Терези. Вам будуть знаки, які підкажуть правильний шлях, коли і як варто чинити, які рішення ухвалювати — вам лише необхідно бути уважними, слухати свою інтуїцію.

Скорпіони. Успіх у справах, кар’єра ідуть на підйом. Ви будете в повній гармонії з собою і навколишнім світом. Відчуття радості й задоволення переповнюватимуть вас.

Стрільці. Приділіть увагу близьким вам людям, проведіть час із друзями. Ви відчуєте себе захищеними й задоволеними, радітимете незначним речам і отримаєте багато запрошень.

Козероги. Вам удасться урівноважити ситуацію, яка раніше не давала вам спокою. Не бійтеся покладатися на інших людей — вони обов’язково допоможуть.

Водолії. Вас переповнюють емоції та почуття, водночас ви досить дотепні, що дає змогу легко заводити нові знайомства в новій компанії та ефективно діяти в будь-якій ситуації.

Риби. Ситуація в питаннях фінансових, а також пов’язаних з роботою й матеріальними цінностями, буде досить сприятливою. Ви зможете показати себе з кращого боку.