Травень став щасливим і вдалим стартом літнього оздоровлення дітей у Карпатах. Таку можливість маленьким українцям надали французька благодійна асоціація «Привіт дітям Чорнобиля» і ВБО «ВО «Крила» за підтримки народного депутата України Дениса Дзензерського.

 

Як розповів парламентарій, у програмі реабілітації взяли участь діти з Донецької та Луганської областей, учасників АТО та діти з інвалідністю Центру соціальної реабілітації дітей і молоді з обмеженими можливостями Дарницького району Києва.


«Такі заходи сприяють поліпшенню фізичного та емоційного стану дітей, розширюють їхній кругозір. Хочу висловити особливу подяку педагогам і організаторам, завдяки професіоналізму яких дітлахи почуваються єдиною згуртованою командою, хоча група й складалася з дітей дуже різних категорій», — зазначив Денис Дзензерський.


Цікавою для всіх стала подорож у гори на «Карпатському трамвайчику», який курсує гірською грядою Горгани в Долинському районі Івано-Франківської області.


«Для багатьох дітей знайомство з Карпатами було першим. Ми раді, що подарували їм цю можливість. Позитивні емоції і сяючі очі — це, напевно, найбільша нагорода за роботу всієї нашої команди. У мене радісно на душі від того, що все, що ми робимо, даруємо, — змушує посміхатися й радіти крізь сльози і труднощі», — зазначила голова правління ВБО «ВО «Крила» Ярослава Токар.