Представники 107-го реактивного артилерійського полку одержали чергову партію приладів, придбаних за кошти бюджету Кременчука.

Міський голова Віталій Малецький і народний депутат Юрій Шаповалов передали військовослужбовцям тепловізор «Пульсар», дизель-генератор, зварювальний апарат, по два ноутбуки та принтери, стільки само «болгарок», а також будматеріали. Згаданий полк постійно дислокується у Кременчуці. Однак ті подарунки на загальну суму майже 300 тисяч гривень потрібні артилеристам насамперед у зоні АТО, де вони виконують бойові завдання. За словами Віталія Малецького, для міськради пріоритетною залишається допомога саме тим військовим частинам, які розквартировані у місті.
При цьому тут не оминають увагою прохання та замовлення від інших відряджених на фронт підрозділів, у яких служать земляки. Зокрема, напередодні керівники міста передали бійцям 80-ї десантно-штурмової бригади захищений від вологи, ударів і перепаду температур ноутбук вартістю понад 102 тисячі гривень. «Польовий» комп’ютер необхідний десантникам для повітряної розвідки з використанням безпілотників. Адже звичайні ноутбуки за таких умов часто виходять з ладу...

Полтавська область.