Молоді таланти збірної України Олександр Зінченко (на знімку ліворуч) та Віктор Коваленко, схоже, вже забули про невдачу в стартовому матчі проти німців. І дуже серйозно налаштовуються на сьогоднішню зустріч у Ліоні на «Стад-де-Люм’єр» із футболістами Північної Ірландії.

 


— Безумовно, ми провели не кращу гру, — сказав 19-річний півоборонець Зінченко. — Хоча в першому таймі команда зіграла на досить високому рівні. Ми майже не дозволили Німеччині створити нічого надприродного.

Були, щоправда, деякі помилки, після яких німці виходили один на один.


Після перерви ми трохи підсіли, але Німеччина — чинний чемпіон світу. Що тут коментувати? Якщо відверто, не до кінця встигнув відчути цей рівень, але коли ти виходиш на поле й займаєшся улюбленою справою, то не особливо замислюєшся, проти кого доводиться грати — проти чемпіонів світу чи іншої команди. Просто намагаєшся виконати своє завдання й виявити кращі якості.


Найголовніше, що після матчу ніхто не повісив носа. Усі розуміємо, що Німеччина перемогла заслужено. Тепер треба аналізувати свої дії, помилки, але також виносити із цієї зустрічі позитив. Це допоможе налаштуватися на наступні поєдинки, які будуть також дуже серйозними.


***


Матч Україна — Північна Ірландія розпочнеться о 19:00 за київським часом. Його транслюватиме телеканал «Україна».


Фото uefa.com.