У Полтаві працівники поштамту та обласної дирекції «Укрпошти» влаштували традиційний День передплатника. На зустріч із читачами прийшли журналісти місцевих і всеукраїнських видань, а також видавці, громадські розповсюджувачі преси. Біля поштамту можна було передплатити улюблену газету чи журнал (на знімку). Щоправда, цього разу «врожай» квитанцій був не надто рясним. Нині, коли передплатна кампанія на наступне півріччя вже закінчується, найактивніші й найвідданіші прихильники того чи іншого видання оформили своєрідні «перепустки» на зустріч з ним раніше. Водночас чимало земляків зізнавалися, що влітку та восени зазвичай віддають перевагу дачним і городнім клопотам. Мовляв, сьогодні снаги і часу вистачає хіба що на якесь легке чтиво.

 


Та інші співрозмовники, навпаки, говорили, що вже втомилися від розважальних жанрів, усіляких псевдосенсацій, тож дедалі частіше «перемикаються» на серйозне читання. Зокрема, до інформаційного стенду «Голосу України» підійшли представники однієї з місцевих громадських організацій ветеранів АТО. Як з’ясувалося, їх постійно цікавлять зміни в законодавстві, передбачені ним пільги, гарантії забезпечення останніх тощо.

Розпитавши детальніше про змістовне наповнення парламентської газети, активісти погодилися з тим, що саме в ній потрібна їм тематика висвітлюється найповніше. Тож пообіцяли передплатити «Голос України» найближчими днями.


А з нашим читачем, пенсіонером Володимиром Кульбакою, що мешкає у селі Шилівка Зіньківського району, познайомилися, так би мовити, заочно. До стенду підійшов його син і повідомив, що батько читає і передплачує «Голос України» постійно. Тепер у нього буде ще й фірмовий настінний календар парламентської газети.

Полтава.


Фото автора.