Овни. Цього тижня ви не нудьгуватимете й не відпочиватимете. Вам доведеться вирішувати завдання на логіку, зважувати всі за і проти, ухвалювати рішення і втілювати їх у життя.

Тельці. Вам слід зайнятися реалізацією давно задуманих планів. Наближаються гарні зміни, точніше, ви самі їх втягуєте у своє життя. Головне — з легкістю розлучайтеся зі старим і набридлим.

Близнюки. Присвятіть час собі, розберіться у своїх бажаннях і прагненнях, що ви справді хочете змінити у своєму житті. Плануйте й починайте діяти для реальних поліпшень.

Раки. На вас чекає емоційний сплеск, і він обіцяє бути позитивним. Ви пізнаєте свого партнера з нового боку, нарешті проявляться результати вашої спільної діяльності.

Леви. Саме час подумати про вічне, справді глобальне і про самого себе. Наприкінці тижня відбудеться активізація фінансових питань, можливі грошові надходження.

Діви. Вам доведеться докласти деяких зусиль і зробити правильний вибір. У цей час потрібно дослухатися не тільки до себе, а й до подій навколо, саме вони приховують підказки.

Терези. Проявіть наполегливість, щоб довести розпочате до кінця. Добре зроблені справи дадуться взнаки, тому наприкінці тижня на вас чекає успіх і винагорода.

Скорпіони. Ретельно займіться собою у всіх аспектах. Згадайте про свій духовний світ. Наведіть лад у фінансових справах. Порахуйте й розплануйте доходи й витрати.

Стрільці. Справи цього тижня вирішуватимуться без вашої участі, можливі несподівані фінансові надходження. Дозвольте собі відпочити або хоча б скиньте зайвий тягар турбот.

Козероги. У вашому житті наближаються зміни, вони будуть стрімкими й приведуть до позитивного результату. Вам необхідно не затримувати старе і не відштовхувати нове.

Водолії. Вам слід привести свої почуття й думки до ладу. Приділіть увагу своїй сім’ї й дорогим вам людям. Саме в їхньому колі ви зможете відпочити й відновити сили.

Риби. Ви зможете розібратися в багатьох важливих справах, а побачити всі деталі допоможуть близькі. Вас оточує багато мудрих людей, дослухайтеся до них.