Головна мета заходу — привернути увагу суспільства до важливих соціальних проблем країни. Акцію розпочали з допомоги Залучанському будинку-інтернату та прибирання околиць біля дамби річки Бистриця в Івано-Франківській області.

Залучанський будинок-інтернат є домівкою для 124 вихованців. Тут живуть і діти до 18 років, і повнолітні особи. Всі вони — інваліди з розумовими та фізичними вадами. Більшість з них сироти чи позбавлені батьківського піклування. У закладі їх доглядають цілодобово: надають реабілітаційні послуги та лікування. Допомога будинку необхідна завжди, адже багато дітей не можуть самостійно пересуватися та їсти, а технічного забезпечення бракує. Допомагають дітям здебільшого волонтери.
Завдяки цій благодійній акції в дитбудинку проведено ремонт двох котлів, пущено систему опалення та гарячу воду в корпуси, встановлено рекуператор та проведено ремонтні роботи на території. Загалом було зібрано понад 38 000 грн. включно з затратами на придбання нової техніки, ремонтні та монтажні роботи. Також до будинку було запрошено циркову трупу, котра подарувала дітям справжнє свято. Організатори проекту стверджують, що й надалі допомагатимуть інтернату.
«Якщо ти почав щось робити, ти маєш за це відповідати. Тому ми підтримуватимемо цей будинок і надалі. Наша мета — «інфікувати» такими справами інші компанії», — каже один з організаторів заходу Віталій Бульда.
Також підтримати проект та допомогти в прибиранні дамби в Івано-Франківську прийшли представники міської ради. Вони допомогли вивезти сміття та встановити таблички з закликом зберігати чистоту міста.
Після такого старту організатори хочуть залучити до благодійних справ якомога більше компаній. «Наша мета — допомогти тим, хто цього потребує. Долучитися може кожен, головне — мати бажання», — зазначив Віталій Бульда.