У Полтаві на Трійцю відбувся черговий благодійний ярмарок на підтримку наших військових. Як і попередні, організували його волонтери громадської організації "Команда небайдужих". Тож після молитви та освячення традиційних атрибутів зеленого свята на Соборному майдані розпочалося справжнє ярмаркове дійство. З піснями, танцями, розвагами, торгівлею виробами народних майстрів та умільців, продукцією "домашніх" кухарів і пасічників...

 

На знімку:

 

гроші за смаколики кидали у скриньку для пожертв

 

захисників Вітчизни підтримували навіть діти

 

Попри те, що літня спека не сприяла напливу ярмаркувальників, люду прийшло чимало. Цього разу організатори заохочували присутність земляків іще й певним креативом. Скажімо, аукціоном, на якому продавали "модне" сьогодні звірятко шиншилу... Та все-таки найбільший попит мали різноманітні смаколики. Гроші за них, як і за інші товари, покупці кидали у скриньки для пожертв.

 

Загалом у такий спосіб на допомогу нашим воїнам було зібрано понад 57 з половиною тисяч гривень. Ще 831 гривню небайдужі волонтери зібрали на лікування від тяжкої недуги юної полтавки Маші ШВИДЬ.

 

Василь НЕЇЖМАК.

Фото автора.

 

Полтава.

 

Голос України