Фехтування. Торунь (Польща). Чемпіонат Європи. Лідер української команди шпажистів Богдан Нікішин завоював першу в своїй тривалій — йому 36 років! — кар’єрі особисту медаль європейських першостей — бронзову. Він дійшов до півфіналу, обігравши по дорозі двох титулованих угорців, екс-чемпіонів світу Габора Божка (10:9) та Імре Гезу (15:11), а також четвертого сіяного італійця Паоло Піццо (15:6).
У поєдинку за вихід до фіналу українець поступився ще одній зірці — дворазовому чемпіону світу в команді французу Янніку Борелю — 8:15.
Бокс. Фредді Роуч — тренер чемпіона світу WBC Віктора Постола — вважає, що українському боксерові під силу впоратися з Теренсом Кроуфордом. В інтерв’ю Boxіngscene наставник сказав, що українець бився і з кращими опонентами, ніж американець:
«Не думаю, що Віктор буде аутсайдером у цьому бою. Адже в двох найважчих поєдинках — проти Матіссе та Айдина — він не просто нокаутував суперників, а придушив їхню волю до боротьби. Постол розбирав їх по цеглинках. Його досвід боїв із сильними противниками допоможе йому відмінно підготуватися до поєдинку з Кроуфордом.
Я дуже поважаю Теренса, він талановитий хлопець. Але думаю, що Постол боровся із кращими й сильнішими суперниками. Віктор проходив тренувальний табір з Менні Пак’яо 2014 року, коли той готувався до бою з Крісом Альгієрі. Віктор гідно тримався проти Менні.
Кроуфорд зрозуміє, що захищати свій титул у боях проти Генрі Ланді й Дьєррі Жана — це не те, що боротися з непереможеним чемпіоном світу, таким як Віктор Постол. Його перемога означатиме, що у світі боксу з’явилася нова яскрава зірка».
Нагадаємо, бій Постола й Кроуфорда відбудеться 23 липня в Лас-Вегасі (США). На кону стоятимуть чемпіонські пояси WBC і WBO у першій півсередній вазі. Перший титул належить українцеві, а другий — американцеві.