Учора Перший заступник глави парламенту Ірина Геращенко вручила відзнаки Верховної Ради працівникам ДП «Антонов» у зв`язку з 70-річчям створення підприємства.


«Я щаслива, що саме мені доручено виконати важливу місію — привітати вас із 70-річчям легендарного підприємства «Антонов», вручити вам заслужені нагороди від парламенту і подякувати за роботу. Насправді у нас не так багато підприємств, якими ми можемо пишатися. Сьогодні бачимо людей, котрі безпосередньо причетні до створення дива — української «Мрії», — сказала вона.


Ірина Геращенко зазначила, що для України мати цикл виробництва літака, мати «Мрію» і «Руслан» — велика радість, честь і гордість. «Це не тільки іміджева річ, це багато в чому зупиняє наших сусідів, які усвідомлюють, що Україна має високі технології, сильне виробництво. Це ваш внесок в розвиток держави», — підкреслила Перший заступник Голови Верховної Ради. Вона розповіла, що задля звільнення наших заручників в Ростов і Москву літала на лайнерах підприємства «Антонов». «Велика радість і честь, коли летиш виконувати важливу місію зі звільнення українців на вітчизняному літаку. Бажаю вам успіхів і можете розраховувати на підтримку Верховної Ради. Тут у нас буде конституційна більшість», — запевнила Ірина Геращенко.

 


На знімку: начальник відділу кадрів Дмитро Тесля вручає Ірині Геращенко картину з зображенням продукції ДП «Антонов».


Фото Сергія КОВАЛЬЧУКА.