День Конституції України Луганщина відзначила відкриттям дитячого оздоровчого табору "Джура". Він відомчій, належить МВС України. У стислі строки співробітники луганської обласної поліції відновили табір. До речі, безпеку школярів вони забезпечуватимуть цілодобово.

 

На знімках:

 

під час відкриття табору "Джура"

 

Фото
прес-служби
управління Національної поліції
в Луганській області.

 

Дівчатка та хлопчики зустрічали гостей піснями, танцями, флешмобом у новій святковій формі. Юні екскурсоводи Дарина КОЛЕСНИК та Едуард МАЛЬКО провели екскурсію по табору й розповіли про його історію і сьогоднішні будні. В. о. начальника ГУНП в області Сергій КОМІССАРОВ подякував усім, хто брав участь у відновленні табору: волонтерам, активістам, співробітникам поліції і багатьом небайдужим людям. Привітавши дітвору з початком літнього оздоровлення, голова військово-цивільної адміністрації Луганщини Юрій ГАРБУЗ подарував наймолодшим вихованцям табору набір спортивного інвентарю.

 

Улітку поточного року на Луганщині працюють шість таборів відпочинку в Марківському, Кремінському та Старобільському районах. Окрім того, для луганських дітей влаштовано відпочинок у Волинській, Житомирській, Чернівецькій та інших областях.

 

Павло ВОРОНЦОВ.

 

Луганська область.

 

Голос України