Учора Перший заступник глави парламенту Ірина Геращенко вручила відзнаки Верховної Ради працівникам Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» — за вагомий внесок у реалізацію державної політики у сфері охорони здоров’я, впровадження нових методів діагностики і лікування (на знімку).

 

 

«Для мене велика честь вітати легендарну частину колективу «Охматдит» із Днем медика. Хоча свято вже минуло, але насправді наші лікарі гідні того, щоб щодня дякувати їм за не-просту роботу, котру вони роблять у не завжди пристосованих приміщеннях, іноді без необхідної сучасної техніки. Ми це дуже цінуємо», — сказала І. Геращенко.


Вона також наголосила на необхідності впровадження реформи в сфері охорони здоров’я, адже найбільше очікування в суспільстві — це доступ до медицини, можливість отримувати необхідні медичні послуги.


Перший заступник Голови Верховної Ради запевнила, що Міжфракційне об’єднання «За добудову «Охматдиту» зробить усе для того, щоб держава нарешті завершила зведення нового корпусу на території лікарні.


«Ви завжди можете розраховувати на підтримку парламенту», — запевнила І. Геращенко.

 

Фото Олександра КЛИМЕНКА.