Овни. Ви зможете краще розібратися в людях, почнете розуміти їхні приховані мотиви, що допоможе у встановленні ділових контактів і реалізації планів.


Тельці. Для збереження внутрішнього світу виявляйте мудрість: сприймайте події, що відбуваються, як уроки життя, які необхідно засвоїти й використовувати надалі.


Близнюки. Ви зможете показати себе повною мірою і з кращого боку. У вас виникне безліч ідей, які захочеться реалізувати. Успіх ваших починань визначено.


Раки. Допомагайте тим, хто просить цього у вас, не відмовляйте стражденним. Вам такий підхід може видатися безглуздим, але саме виявляючи милосердя, ви зможете знайти мир, гармонію і щастя.


Леви. До просвітлення вас приведе шлях доброчесності. Саме в ці дні вам доведеться усвідомити цю мудрість. Допомагаючи іншим, будьте воістину добрими.


Діви. Ви виконали багато роботи, і перед вами відкриваються нові перспективи, є чудовий шанс заробити й поліпшити своє фінансове становище. Виявляйте твердість і рішучість.


Терези. Ваше життя скеровується у потрібне вам русло. Стосунки у родині нормалізуються. Фінансове становище прийде у рівновагу, ви навіть зможете позичити гроші тим, хто цього потребує.


Скорпіони. Займіться домом, розв’яжіть сімейні проблеми, приділіть час своїм близьким. Ви зможете насолоджуватися радісними й щасливими днями.


Стрільці. Старанно працюючи, виявляючи терпіння й витримку, ви зможете значно поліпшити своє матеріальне становище, комфортність життя, а також знайти душевний спокій.


Козероги. Життя не настільки погане, як це здається. Незабаром на вас чекають зміни. Ситуація навколо поступово поліпшуватиметься, з’являться радісні обрії.


Водолії. Цього тижня ви зможете обстояти свою позицію, захистити свої права й бути повністю задоволені своїм становищем. Вам удасться показати себе з кращого боку й багато досягти.


Риби. Вам доведеться неабияк потрудитися, а десь і поборотися за місце під сонцем. Усе це може дуже стомити, але нагорода буде гідна: ви буквально опинитеся біля рога достатку.