БРИФІНГ

 

Голова Верховної Ради Андрій Парубій (на знімку) під час брифінгу підписав постанови про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Олександра Онищенка.
Глава парламенту висловив переконання, що правоохоронні органи проведуть таку само якісну і професійну роботу із затримання О. Онищенка.

 


«Було багато інсинуацій, коли і як стоятиме питання про зняття депутатської недоторканності з Олександра Онищенка. Як я й обіцяв, це питання не буде затягуватися ані на йоту. Тому свідомо і принципово сьогодні, в перший можливий день, поставив це питання першим на розгляд Верховної Ради. Багато було розмов про те, що парламент не пройде це випробування. Сьогодні вчергове народні обранці продемонстрували здатність до боротьби з корупцією і свою непримиренність у боротьбі з мафією. Упевнений, парламент й надалі демонструватиме таку саму здатність», — сказав Андрій Парубій.


Голова Верховної Ради привітав керівників правоохоронних органів з якісною роботою. «Сьогодні ми ще раз продемонстрували, особливо перед хлопцями, які стоять на передовій, що не менш жорстко і відповідально боремося і боротимемося з мафією всередині країни», — наголосив він.