У Сєверодонецьку невідомі вчинили напад і побили голову окружної виборчої комісії з одномандатного виборчого округу № 114, представника Опозиційного блоку Євгена Байрамова. У нього струс мозку, глибока черепно-мозкова травма, підшкірна гематома голови та правого передпліччя, рвана рана правого ока й руйнування очного яблука. Двоє невідомих завдавали йому ударів залізним прутом. Ранком наступного дня Євгена Байрамова у тяжкому стані доправили в лікарню Харкова.
Голова Луганської ЛОВ Комітету виборців України Олексій Свєтіков уважає, що напад на Байрамова пов’язаний з його діяльністю як голови окружної комісії, та стверджує, що напередодні нападу Байрамов одержував кілька погроз через Facebook. Сам потерпілий також заявив, що побиття пов’язує з конфліктом із одним із кандидатів по 114-му мажоритарному округу.
Глава Луганської ОВЦА Юрій Гарбуз звернувся до всіх учасників виборчого процесу, кандидатів, штабів, а також до правоохоронних органів з вимогою забезпечити неухильне виконання Закону України «Про вибори народних депутатів» і дотримання конституційного права громадян на вільне волевиявлення. Очільник області дав доручення правоохоронцям провести повне та всебічне розслідування інциденту, притягнути до відповідальності всіх винних і відповідальних».

Луганська область.