Овни. Ви завжди вміли грамотно прораховувати ходи, але цього тижня доля вимагатиме зовсім інших дій. Перестаньте все контролювати й відпустіть події у вільне плавання.
Тельці. Цей тиждень обіцяє вам емоційне задоволення, щастя в сімейному житті, а також поліпшення фінансового становища. Як досягти всього цього — вам підкаже інтуїція.
Близнюки. Цього тижня все, що пов’язано з оформленням документів на нерухомість і матеріальними цінностями, принесе вам успіх, а також дасть змогу відкрити нові перспективи.
Раки. Фінансове становище досягає стабільності, це той стан, коли ваші доходи перевищують витрати. За мудрого підходу в ньому можна перебувати довго і жити в радості.
Леви. Озирнувшись, ви зрозумієте, що вже багато чого досягли, тому можете дозволити собі заслужений відпочинок. За бажання займіться побудовою планів на майбутнє.
Діви. Вам доведеться зробити серйозний вибір. Розібратися в тому, що відбувається навколо, допоможе інтуїція. Правильний вибір принесе вам гармонію і благополуччя.
Терези. Настає сприятливий час для внесення перспективних новацій у ваше життя. Вам посміхнеться успіх у фінансових справах. З упевненістю укладайте угоди, починайте нові кампанії.
Скорпіони. На вас чекають цікаві починання й активні дії, спрямовані на поліпшення вашого майбутнього. Щоб досягти успіху, сконцентруйтеся на чомусь конкретному.
Стрільці. Усе у ваших руках — хоча ви й самі це знаєте, ця фраза давно стала девізом вашого життя. Цей тиждень лише чергове підтвердження цього. На вас чекають домашній комфорт і стабілізація у справах.
Козероги. Саме час збадьоритися і відкритися для нового життя, тому що не можна настільки довго засиджуватися на одному місці. На вас чекають зміни, які сприятимуть гармонії та благополуччю.
Водолії. Перед вами відкриваються перспективні обрії й можливості. Нові починання потребуватимуть додаткових сил, тому бажано об’єднатися з надійними партнерами.
Риби. У вас настає період рівноваги й стабільності. Скористайтеся цим моментом для відпочинку й відновлення сил, не треба відволікатися на дрібниці.