Із Днем родини!

Голова Верховної Ради Андрій Парубій, привітав співвітчизників із Днем родини та підкреслив, що саме в родинному колі кожен із нас вчився робити свої перші кроки, долати труднощі, карбувати характер та що саме наші батьки прищепили нам любов до свого роду, до рідної землі, до мови.

«Українська родина завжди вирізнялася шанобливим ставленням до споконвічних цінностей, які передавалися із покоління в покоління. На чільному місці серед них — повага до старших. І це святе! У наших сім’ях у всі часи панують працелюбність, відповідальність, патріотизм та почуття обов’язку», — зазначив А. Парубій і наголосив: «Родина — це той незламний фундамент, на якому стоїть наша держава. Тому ми маємо завжди берегти єдність великого українського народу — єдиної в різноманітті української родини. Переконаний: згуртувавшись, ми здобудемо перемогу, тільки всі разом ми наблизимо розквіт нашої України».

Голова Верховної Ради Андрій Парубій побажав усім українським родинам миру, міцного здоров’я, щастя, добробуту, втілення в життя всіх заповітних мрій!