Овни. Ви завжди покладаєтеся на здоровий глузд, вирішуєте всі питання й проблеми за допомогою логіки. Вироблена вами стратегія й цього тижня скерує вас у потрібне русло.
Тельці. Вам необхідно розібратися в собі, у своїх давніх бажаннях. Навчіться тримати свої емоції під контролем, але не заганяйте їх надто далеко.
Близнюки. Перестаньте літати в хмарах, а займіться приземленими справами. На вас чекає низка юридичних питань і нові контракти, будьте уважні до всіх угод, які укладаєте.
Раки. Цей тиждень особливо сприятливий для вас, тому що принесе вам добробут і радість. Ваші емоції прийдуть у стабільне русло, що матиме під собою значні підстави.
Леви. Вдалий час для активної та стрімкої діяльності. Часом нелегко буде ухвалити потрібне рішення. Внутрішній голос підкаже, як чинити у тій чи іншій ситуації.
Діви. Цей тиждень важливий для вас і вашого подальшого життя, хоча з першого погляду це може бути й не помітно. Ви здатні інтуїтивно зрозуміти все, що відбувається, й обрати правильний шлях.
Терези. Ви відчуєте владу у своїх руках і почнете повністю її використовувати. Своє втілення вона знайде в нових починаннях, активних діях, направлених на поліпшення майбутнього.
Скорпіони. Цей період сприятливий для внесення новацій у ваше матеріальне життя. Не варто чекати від подій миттєвого успіху, але через певний час ви його обов’язково відчуєте.
Стрільці. Подумайте й поставте перед собою чітке завдання, яке приведе вас до гармонії і благополуччя. А після того як мету поставлено — починайте активний процес її досягнення.
Козероги. Плин життя змушує все змінюватися, зокрема й нас самих, тому ми перебуваємо в постійному русі. Такий період змін настане для вас цього тижня.
Водолії. У вас настає той період, коли ви можете змінити свою емоційність на рівномірний плин життя. Коли досягнете цього стану, зможете допомогти й іншим.
Риби. Події, які вас хвилювали, залишилися в минулому. Для вас настає період спокійного споглядання. Скористайтеся мудрістю оточуючих, тих, хто має більше досвіду.